Uncategorized

Nu 10% korting op een chromebook

10% korting op een chromebook

Tot 4 september pak je 10% korting op een chromebook!

Wil je ook een nieuwe chromebook? Dan is 10% korting op een chromebook natuurlijk erg mooi meegenomen. Klik nu snel op deze link en zie direct of er een chromebook voor jou bij zit! In de actie wordt 10% genoemd, maar wij hebben echter ook chromebooks van 250-300 euro zien staan met maar liefst 50 euro korting!

 

Ga je al weer naar school of moet je binnenkort weer beginnen? Of moet je weer aan het werk? Dan komt een nieuwe chromebook natuurlijk goed van pas. Naast het feit dat je met een nieuwe chromebook veel indruk op je vrienden of collega’s maakt, is een nieuwe chromebook erg nuttig om je (school)werk op uit te voeren. Weet je niet precies of een chromebook de juiste keuze voor je is? Lees dan ons artikel door hier te klikken.

 

Wat is een chromebook (samenvatting)?

Geen zin om het hele artikel te lezen? Hier geven wij dan een korte samenvatting. Chromebooks zijn klein, snel, licht en vooral een stuk goedkoper dan laptops. Best fijn na een dure vakantie naatuurlijk. Chromebooks hebben een goede batterij (beter dan laptops) en alle programma’s worden automatisch geupdate. Tevens is er een virusscanner ge├»nstalleerd.

Je werkt vanuit de Cloud, waardoor je geen harde schijf (SSD of HDD) nodig hebt. Hierdoor start de chromebook zo snel op. Offline kan je gewoon werken in Word en je mailtjes maken. Zodra je online bent, worden de e-mails verzonden. Wil je echter meer dan tekst verwerken en browsen (internetten/Youtube/Netflix of spelletjes in de browser spelen)? Dan is een chromebook niet de juiste keuze voor jou.

 

Wil je eerst weten welke chromebooks als beste door ons zijn getest? Lees dan de uitkomst van onze test door hier te klikken.

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je je nieuwe chromebook zo snel mogelijk in huis wil hebben. Wacht dan niet langer en bestel je nieuwe chromebook met 10 korting door hier te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *