Uncategorized

Dell XPS 13 beoordeling

dell xps 13 beoordeling

Dell XPS 13 beoordeling

Beste deal: Dell XPS 13 via CoolBlue

 

Samenvatting

De Dell XPS 13 is 1 van de betere ultrabooks van 2016, misschien wel de laptop waar de anderen zich aan kunnen meten. De huidige trend is om laptops zo dun en licht mogelijk te maken, maar de Dell XPS 13 geeft er juist de voorkeur aan om dit niet ten koste van de batterijduur te laten gaan. De batterij gaat tot 14uur mee en het is hierdoor een ideale laptop om mee te nemen. De Dell XPS 13 is dus niet zo licht en klein als de concurrentie, maar nog steeds erg makkelijk om mee te nemen. Deze laptop heeft voldoende kwaliteiten waardoor je meerdere taken tegelijk uit kan voeren en beschikt over een mooi scherm. Deze laptop is geschikt om simpele 3D-spelletjes te spelen. De 1535 Wireless-AC-kaart maakt snel en probleemloos verbinding met je modem/het internet en heeft een groot bereik.

Uiterlijk

Mooi afgewerkte laptop met veel poorten. De positie van de webcam is wat vreemd. Door de aluminium afgewerkte buitenkant ziet de laptop er mooi uit en kan deze tegen een stootje. Het beeldscherm is groter dan je verwacht bij dit formaat laptop. Dell heeft een 13 inch scherm waar je bij dit formaat laptop een 11 inch scherm verwacht. Het toetsenbord voelt koel en zacht aan, waardoor het typen een genot is.

Prestaties

Welke uitvoering je ook koopt van de Dell XPS 13, het beeldscherm levert een uitstekende prestatie. Je mag minimaal op Full HD rekenen en de touchscreen-uitvoering heeft zelfs 3200×1800 pixels. Audio is prima, maar het geluid begint enigszins te kraken op maximale volume. Echter kan je de bass aanpassen, waardoor je dit probleem verhelpt. De processor is zeer snel en je kan makkelijk meerdere tabbladen openen, terwijl je muziek luistert of een film kijkt. Ook het Wifibereik is uitstekend. De laptop wordt niet warmer dan gemiddeld, maar blijft ook niet bijzonder koel. Het is op geen moment echter vervelend te noemen.

Overig

De webcam is 1 van de zwaktes van deze laptop. Deze is door Dell links onderin gepositioneerd. Dit is een noodzaak doordat er geen ruimte boven het scherm beschikbaar is. Hierdoor moet je de laptop enigszins verplaatsen voor een videogesprek en krijgt de persoon met wie je belt een rare hoek (van onderaf) te zien. Vooraf geïnstalleerde software is door Dell tot een minimum gehouden.

 

Voor-/nadelen

+ uitstekende batterij

+ uitstekend wifibereik

+ Goede prestaties

+ Veel poorten

+ Mooi uiterlijk

– Rare plaats voor de webcam

– Iets zwaarder en groter dan vergelijkbare laptops

– Ontbreken hdmi aansluiting

 

Beste deal: Dell XPS 13 via CoolBlue

3 thoughts on “Dell XPS 13 beoordeling

  1. In het geval van duidelijke fouten in prijzen en specificaties is Dell niet verplicht het systeem te leveren tegen de foutief geadverteerde prijs of specificaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *