Dell info logoDell info

Wilt u ook meer Dell info? Is dit een betrouwbaar merk? Hoe goed scoort Dell t.o.v. andere laptops? Welk marktaandeel heeft Dell? Welke productlijnen biedt Dell aan en wat zijn de verschillen? Hieronder treft u een antwoord op al deze vragen. Lees verder voor meer Dell info.

 

Algemeen:

Dell werd in 1984 opgericht door Michael Dell. Het hoofdkwartier bevindt zich in Round Rock, Texas, USA.

Dell is groot geworden door computers te verkopen, waarvan de onderdelen door andere fabrikanten worden geleverd. De unieke build-to-order en configure-to-order stelde de consument in staat hun eigen computer samen te stellen, welke vervolgens door Dell werd geleverd.

 

Marktpositie:

Momenteel is Dell wereldwijd gezien de op 2 na grootste verkoper van computers. Dell had in 2016 een marktaandeel van 14.0% en werd door Laptop Magazine als 2de beoordeeld met een score van 82 (van 100). Vanaf 2013 is er een stijgende lijn zichtbaar in de beoordelingen van Dell. Elk jaar scoren zij hoger op de lijst van best beoordeelde laptopmerken. Zij scoren dit jaar goed op alle fronten, maar vooral in het segment Waarde en aanbod. Dit wil zeggen dat zij een breed assortiment met scherp geprijsde laptops aanbieden.

 

Lees hier onze beoordeling van Dell in 2017

 

Producten:

Bekende productlijnen van Dell zijn de Dell Vostro, Dell Latitude en de Dell XPS.

Dell Vostro         Het instapmodel van Dell. Ideaal voor thuisgebruik. Denk hierbij aan het verzenden van emails en online browsen.

Dell Latitude     De krachtigere laptops van Dell, welke zijn gericht op de zakelijke markt. De laptops kunnen tegen een stootje en zijn ideaal om mee te nemen naar klanten. Multitasking is op deze laptops geen probleem!

Dell XPS              Het paradepaardje van Dell. Dit zijn de meest krachtige laptops in het assortiment van Dell. Speciaal gemaakt om video’s te bewerken of veel programma’s tegelijk te gebruiken. Je moet echt je best doen om de maximale capaciteit van deze laptop te testen!

Shop nu voor een Acer laptop.