Uncategorized

Dell beoordeling 2017

Dell 2017

Dell heeft 1 van de beste en diverse lineups van alle laptopmerken. Zo zijn er de betaalbare Inspirons, de stevige Lattitude zakelijke laptops, de premium XPS Ultrabooks en Alienware gaming laptops. De duurdere laptops deden het erg goed in de testen, terwijl de mainstream en budget lijnen acceptabel presteren.

De technische ondersteuning is matig, maar de uitstekende garantie maakt dit meer dan goed. Verzendkosten komen voor rekening van Dell en het is mogelijk om de garantie uit te breiden.

 

Klik op de volgende link voor een overzicht van de ranglijst voor 2017: HIER

 
Black Friday 2017
 

Dell sterke punten

  • XPS: De XPS 13 en XPS 15 zijn nog steeds geweldig. De InfinityEdge schermen, comfortabele toetsenbord, lange batterijduur en  mooie vormgeving.
  • Alienware: De beste gaming laptops die er verkrijgbaar zijn. Alienware zet de standaard met uitstekende specificaties/prestaties. Dit wordt gecombineerd met prachtige vormgeving en de nieuwste features, zoals bijvoorbeeld een OLED beeldscherm.
  • Geweldige garantie: Als je de laptop tijdens de garantieperiode (1 jaar) naar de fabriek moet zenden, betaalt Dell alle verzendkosten.

 

Dell zwakke punten

  • Matige goedkope, zakelijke modellen: De Inspiron, Vostro en Latitude worden matig beoordeeld.
  • Middelmatige technische ondersteuning: Sommige medewerkers missen basiskennis m.b.t. door Dell ge├»nstalleerde software. Tevens waren de wachttijden vrij lang.

 

Dell beste laptops

  • XPS 13: meer dan 14uur batterijduur en een prachtig beeldscherm
  • XPS 15: zeer dun en een Nvidia GTX 1050 GPU
  • Alienware 17: 4k beeldscherm, veel poorten en optionele Graphics Amplifier.

 

Dell 2017

 

 

 

Beoordelingen

De XPS 13, XPS 15 en Alienware gaming notebooks zijn enkele van de beste laptops op de markt. Helaas maken de meeste andere laptops  weinig indruk. De Dell XPS 2 in 1 en een aantal Latitude notebooks kregen ook een goede beoordeling. De Vostro’s worden slecht beoordeeld en de meeste Latitude en Ispiron laptops zijn middelmaat.

 

Vormgeving

Mooie, minimalistische aluminium designs met kleuren als zilver, goud en rose goud, zoals bijvoorbeeld op de Dell XPS 13. De grootste overwinning behaalt Dell echter met het innovatieve design zoals bij de XPS 13 2 in 1. Deze is ongelooflijk dun en heeft bijna volledig InfinityEdge beeldscherm.

De Inspiron 13 5000 en de onpraktisch grote Inspiron 17 7000 2 in 1 combineren stijl en functionaliteit. Dell is niet bang om met kleuren te spelen. Dit uit zich in de Inspiron 17 5000 en de Inspiron 15 7000. De zakelijke laptop, Latitude 13 7000, ziet er ook erg goed uit.

Aan het gamingfront hebben de Alienware 13, 15 en 17 grote verandering doorgemaakt qua vormgeving. Ze zijn dunner en lichter, maar behouden dezelfde look en gevoel. De meeste Dell laptops hebben echter slechts een kleine upgrade gekregen op een 2 of 3 jaar oud chassis.

 

Ondersteuning

De website heeft voldoende informatie om er zelf uit te komen. Telefonische ondersteuning was echter matig. Een aantal medewerkers zijn niet op de hoogte van hetgeen de laptops kunnen/hebben.

 

Innovatie

De XPS 13 2 in 1 is het beste voorbeeld van de innovatieve geest van Dell. De 2 in 1 heeft hetzelfde scharniervrije InfinityEdge scherm als de normale XPS 13. Daarnaast kan deze ook als een tablet worden gebruikt. Nog belangrijker, Dell heeft een manier gevonden om nog meer kracht uit Intel’s Y-series te halen. De Dynamic Power Mode levert meer snelheid wanneer je het nodig heeft en dat zonder een ventilator in je systeem. Het OLED scherm voor de Alienware 13 valt ook direct op. Dit scherm levert de mooiste plaatjes die wij ooit gezien hebben op een gaming laptop.

 

Waarde en aanbod

Dell heeft het meest diverse aanbod van alle laptopmerken. Zij zijn sterk vertegenwoordigd in mainstream, zakelijke en gaming markten. Het aanbod bevat supersterke systemen zoals de Rugged Extreme notebooks. Daarnaast zijn er ook de productieve powerhouses zoals de Latitude 7280 en betaalbare laptops zoals de kleine Inspiron 11 3000. De gaming laptops van Alienware zijn de betere op de markt.

 

Garantie

Alle Dell laptops worden geleverd met 1 jaar gelimiteerde garantie. Wanneer je een laptop voor service moet opsturen, betaalt Dell alle verzendkosten.

Het upgraden van je RAM-geheugen zorgt er niet voor dat je garantie verloopt. Daarnaast scoort Dell extra punten voor het aanbieden van een ruim aanbod van opties om de garantie uit te breiden. Zo kan je de garantie zelfs uitbreiden naar 4 of 5 jaar met on-site service. Daarnaast kan je ook bescherming tegen ongelukken afsluiten.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *