Uncategorized

Bulk Alert bij Bol.com – Grote kortingen!

Bulk Alert

Bulk Alert

vanaf maandag 22 mei 2017 tot en met woensdag 31 mei 2017 is er het Bulk Alert bij Bol.com. Voorheen werd dit evenement de Bulk 10-daagse genoemd. Nu heet het Bulk Alert. Het principe is echter nog steeds hetzelfde. Bol.com heeft de producten in grote aantallen ingekocht. Hierdoor kunnen zij extra korting geven!

 

Op geselecteerde laptops ontvang je tijdens de Bulk Alert tot wel 20% korting bij Bol.com. Scroll helemaal naar beneden om de door ons geselecteerde laptops te bekijken. Klik op de banner (iets verder naar beneden) om de aanbiedingen op de site van Bol.com te bekijken.

 

Tijdens de Bulk Alert vind je elke dag super goede deals. Daarnaast is er ook nog een extra sterke dagdeal!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop of iets anders? Benieuwd naar de dagdeal? Klik dan op onderstaande banner en kies een mooie aanbieding uit!

 

Bulk Alert

 

 

Laptop aanbiedingen

Kijk verder op onze website voor de top 10 laptopmerken of tips bij het kopen van een laptop.

 

Tot wel 20% korting op laptops en 50% korting op Microsoft Office. Ben je op zoek naar een nieuwe laptop? Dan is dit een uitgelezen moment om er 1 aan te schaffen. Onderstaand zullen wij enkele goeie deals uitlichten:

 

Beste aanbieding

Dit is naar onze mening de beste deal. De Lenovo Ideapad heeft de specificaties, welke wij adviseren (15 inch scherm, Intel Core I5 processor, 8GB Ram, 256GB SSD). Er zijn echter maar weinig laptops met deze specificaties zo goedkoop te krijgen! Zeker van een merk als Lenovo, welke in 2017 als best is getest.

 

Budgetlaptops

Wil je een nieuwe laptop, maar niet te veel uitgeven? Kijk dan eens naar de volgende laptops. De specificaties zijn uiteraard wat minder, maar daar is de prijs ook naar. Elke laptop heeft toch z’n voordeel. Een goede processor, een SSD-schijf of een groot scherm. Voor ieder wat wils.

 

 

2 in 1 laptop

De Microsoft Surface Pro 4 (klik hier om onze beoordeling te lezen) is een uitstekende 2 in 1 laptop. Wij kunnen deze 2 in 1 laptop van harte aanbevelen. Let wel op dat dit geen standaard laptop is, maar 1 die ook als tablet gebruikt kan worden. Ben je op zoek naar een laptop of chromebook? Lees dan verder.

Met betrekking tot de specificaties adviseren wij de Intel core I5, 8GB RAM en 256GB SSD. De andere uitvoering is weliswaar een stuk goedkoper, maar heeft naar onze mening te weinig Ram-geheugen voor de meeste gebruikers.


 

 

De Lenovo Yoga is een uitstekend alternatief. Deze heeft nog betere specificaties, maar is dan ook iets duurder. Wij adviseren deze alleen wanneer je zware programma’s gebruikt voor je werk/studie. Gebruik je de laptop alleen thuis of voor lichte werkzaamheden? Dan is deze laptop niet de beste keuze voor je.

 

 

 

Gaming laptops

Voor Gamers is de ASUS ROG in de aanbieding. Dit is een uitstekende laptop om mee te gamen. Uiteraard kan het voor gamers altijd beter en gekker qua specificaties. Het prijskaartje loopt dan echter ook al snel op. De laptops zijn nu echter enkele honderden euro’s afgeprijsd. Dit maakt het uiteraard nog interessanter om de keuze op de ASUS ROG te laten vallen.

 

 

Daarnaast zijn er ook gaminglaptops van andere merken in de aanbieding, zoals Medion en MSI.

 

Bulk Alert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *