Beste laptopmerken van 2018

Beste laptopmerken van 2018

Beste laptopmerken van 2018

Wat zijn de beste laptopmerken van 2018? Laptop Magazine heeft de beste merken wederom aan enkele testen onderworpen. Hieronder vind je de uitkomst van deze testen. Er zijn dit jaar geen schokkende ontwikkelingen. Lenovo blijft voor het tweede jaar op rij het best geteste laptopmerk. HP stijgt van plek 4 naar 2 en is hierdoor de grootste stijger. Lees nu verder en ontdek hoe de beste laptopmerken van 2018 hebben gescoord.

Bekijk hier een overzicht van de door ons verkozen beste laptops.

 

 

 

 

 

 

 

 
Lenovo blijft het beste laptopmerk van 2018. De enige 5* review is voor de Lenovo Thinkpad X1 Carbon (meer info). Daarnaast leveren zij de uitstekende middenklasser; de Lenovo Ideapad 330 (meer info). HP stijgt 2 plaatsen en vormde een bedreiging voor de eerste plaats van Lenovo. Beide merken blinken uit op het gebied van goede beoordelingen voor de door hun verkochte laptops. Tevens krijg je een goede waarde voor je geld. Dell sluit de top 3 af. Opvallend is dat Apple in 2018 wederom 2 plaatsen daalt, nadat zij van 2011 tot 2016 de lijst aanvoerde.

 

Klik hier om de beste laptopmerken van 2019 te bekijken.

 

 Overzicht van de merken

 

Lenovo

Lenovo pakt wederom de eerste plaats in 2018. Dit hebben zij vooral te danken aan het geweldige assortiment laptops dat zij aanbieden. De ThinkPad X1 Carbon is de enige laptop met 5* beoordeling. Daarnaast leveren zij de uitstekende middenklasser Lenovo IdeaPad 330 en de veelzijdige Yoga 920. Lenovo laptops ontvingen dit jaar de meeste Editors' Choice Awards (op LaptopMag) van alle merken. Meer dan de helft van de laptops ontving 4* of hoger. De technische hulp scoorde helaas iets lager dit jaar. Daarnaast doen HP en Dell het ook erg goed, waardoor de scores dit jaar erg dicht bij elkaar zitten.

Bekijk bij Coolblue

Bekijk op bol.com

Bekijk bij Media Markt

HP

Na een geweldig jaar, mede dankzij de prachtige HP Spectre x360, de krachtige ZBook 17 en de betaalbare HP Envy 13t, stijgt HP 2 plaatsen om de 2de plek in te nemen. Dankzij goede beoordelingen voor de laptops en een uitstekend design komt HP zeer dicht in de buurt van Lenovo.

Bezoek de officiele HP Store

Bekijk bij Coolblue

Bekijk op bol.com

Bekijk bij Media Markt

Dell

Dell heeft een goede mix van geweldige premium laptops, zoals de Dell XPS 13 en de Alienware 15, prima mainstream en budget laptops. De technische ondersteuning is verbeterd en krijgt een zeer goede beoordeling. Dell wijst iemand van de afdeling ondersteuning aan je toe en deze persoon houdt actief contact met je totdat het probleem opgelost is.

Bekijk bij Coolblue

Bekijk op bol.com

Acer

Met laptops zoals de Spin 1 en de Aspire E 15 in het assortiment levert Acer premium laptops voor lage prijzen.Acer kan ook opvallende premium laptops leveren, zoals de Predator 21X van 9.000 euro.

Bekijk bij Coolblue

Bekijk op bol.com

Bekijk bij Media Markt

ASUS

Dankzij innovatieve systemen zoals Zephyrus is Asus een marktleider op het gebied van Gaming. Met prachtige laptops zoals de ZenBook UX331UN en onverwoestbare laptops zoals de Chromebook C213S en koopjes zoals de ZenBook UX330UA is Asus ook marktleider op het gebied van design en waarde voor je geld.

Bekijk bij Coolblue

Bekijk op bol.com

Bekijk bij Media Markt

Microsoft

Microsoft maakt maar een aantal laptops, maar dit zijn stuk voor stuk toppers. Het innovatieve Surface Book 2 convertible en de kleurrijke Surface Laptop zijn wat ons betreft de hoogtepunten. Zij stijgen dit jaar 2 plaatsen, waardoor zij samen met HP de snelst stijgende merken zijn.

 
Bekijk op bol.com

Bekijk bij Media Markt

Apple

Het grote Apple valt ver terug in 2018. Zij hebben dan ook niets gedaan wat innovatief genoemd kan worden. Daarnaast zijn er ook zeer weinig veranderingen te constateren over het afgelopen jaar binnen het aanbod van Apple. Het bedrijf heeft echter nog steeds de beste technische ondersteuning die er te krijgen is.

Bekijk bij Coolblue

Bekijk op bol.com

Bekijk bij Media Markt

Razer

Als je op zoek bent naar een premium gaming laptop en je hebt een uitgebreid budget, zou je moeten kijken naar Razer. Zij hebben namelijk enkele zeer aantrekkelijke laptops, zoals de Razer Blade en Razer Blade Pro. Zoek je echter een goedkope gaming laptop, zal je niet bij Razer moeten zijn.

Razer laptops zijn verkrijgbaar via: Click Here

MSI

MSI is nog steeds 1 van de beste merken voor gaminglaptops, maar toch staat het in de onderste regionen van de ranking voor betse laptopmerken van 2018. Dit is vooral te wijten an de slechte technische ondersteuning.MSI heeft toch enkele van de beste gaming laptops, waaronder de MSI GT75VR Titan Pro, wleke het beste toetsenbord van alle gaming laptops heeft.

Bekijk op bol.com

Bekijk bij Coolblue

Bekijk bij Media Markt

Samsung

Als Samsung dezelfde aandacht aan de laptops zou geven die het aan de smartphones geeft, zou het een stuk beter scoren. Zoals het is, levert Samsung een klein aanbod qua laptops dat niet mee kan met de concurrentie. Het heeft de minst aantrekkelijke design van alle merken, maar de technische ondersteuning is uitstekend.

Bekijk op bol.com